Kinderfeesten voor jongens en meisjes bij Ridder Dolf


Duik met uw kinderen op een speelse avontuurlijke wijze in de middeleeuwen tijdens het kinderfeestje met Ridder Dolf in  de mooie Hanzestad Kampen. Ridder Dolf brengt de jarige en zijn of haar vriendjes voor een middag terug naar de Middeleeuwen, waar  ze op zoek gaan naar de schat die al eeuwen onvindbaar is. Een heel spannend  avontuur met een bezoek  aan de gewelven , die Kampen rijk is.


Spannende ridderfeesten met eigen zwaard

Tijdens het feest wordt er eerst limonade en cake genuttigd, daarna spannende verhalen verteld en kunnen de kinderen een helm, maliënkolders en een echte middeleeuwse uitrusting passen. De kleine ridders beschilderen een houten schild met daarop hun eigen familiewapen en daarna zijn ze klaar om op avontuur te gaan met Ridder Dolf, op zoek naar die, nog nooit gevonden schat.
Bij terugkomst staat er drinken en  patat met een snack klaar van Vrouwe Emily. Als afsluiting krijgt ieder kind een eigen zwaard met zijn/haar eigen naam hierin uitgesneden mee naar huis. (maar dat is een verrassing)

Liever boogschieten?

Dit spannende kinderfeest is al een feest op zich, compleet met eigen zwaard, schild en afsluitende maaltijd. Er kan ook gekozen voor een kinderfeest met boogschieten, waarbij de kleine ridders les krijgen in het schieten met pijl en boog op 3D dierenfiguren, ook incl. eten en drinken.

 

Wilt u een afspraak maken of meer informatie: Ridder Dolf